Volkan Gidiyor ! transfer sinyali

Fenerbahçe'nin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, FB TV'ye yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları hakkında düşüncelerini paylaştı.
Fenerbahçe 'nin milli kalecisi Volkan Demirel , geçen sezon yaşananların ardından takım olarak Fenerbahçelilik duruşunu herkese gösterdiklerini, bunun sonucunda da Fenerbahçe'nin daha kuvvetli bir hale geldiğini söyledi.

"BENCE 2-3 TANE DAHA TRANSFER GELECEK"


Rutin sağlık kontrolünün ardından FB TV'ye açıklamalar yapan ve ilk olarak geçen sezonu değerlendiren Volkan Demirel, "Biz elimizden gelen Fenerbahçelilik duruşunu herkese gösterdik. Bütün Türkiye de bizi takdir etti, rakip takımlar da alkışladı. Gönüllerde taht kuran bir takım olduk. Herkese, Fenerbahçelilik duruşunun nasıl olduğunu gösterdik. Şampiyon olamadık ama Türkiye Kupası'nı kazandık.

Şimdi yeni bir sezon, yeni umutlar yeni düşünceler var. Çok iyi bir yolda ilerliyoruz. Çok iyi transferlerin geldiğini herkes görüyor. Ligimiz de gitgide kaliteli hale geliyor. Kuyt, Mehmet Topal ve Egemen'i transfer ettik. Bence 2-3 tane daha transfer gelecek. Geçen sezon zorunluluktan dolayı bozulmasına rağmen yine de çok kaliteli bir kadromuz vardı. O takıma 2-3 takviye yaparak daha da güçleneceğiz. Önümüzdeki sezonun en güçlü adayı biz olacağız" diye konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam

Arama Kutusu

Turk Medya Haberleri

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Tüm Hakları Saklıdır - Turk Medya , Turk Media ,Turk Haberleri: Volkan Gidiyor ! transfer sinyali
Blogger Tasarım Blogger Bilgi