HAVATAŞ POCKET DERGİ ON İKİNCİ SAYISI İLE
TÜM HAVATAŞ YOLCU SERVİSLERİNDE
Havataş Pocket Dergi, Temmuz 2012’den bu yana Atatürk Uluslararası Havalimanı, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı ve Yenikapı İDO (İstanbul Deniz Otobüsleri)’ya yolcu taşıyan, kalkış yerleri İstanbul’un merkez noktaları Kadıköy ve Taksim olan (eski Havaş) servislerinin koltuk ceplerinde dağıtılmaya devam ediyor. Fikr-i Şahane Reklam ve Organizasyon Şirketi’nin deneyimli ve kararlı ekibi ile tam 12. Sayısını çıkaran Havataş Pocket, içerik olarak benzerlerini geride bırakacak, geniş kapsamlı disiplin başlıkları ile alanında fark yaratmaya devam ediyor.

HER AY TÜRKİYE’DE DOĞAL, TARİHİ VE KÜLTÜREL
Havataş Pocket Dergi siz okuyucularını her sayıda güzel ülkemizin cennet köşelerine götürüyor. Bu çok kültürlü Anadolu topraklarında, gidip görmek isteyeceğiniz tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerle dolu yerleri Havataş Pocket ile gezmeye devam edin. Tam bir yılda okuyucularını Rize, Nemrut, Şanlıurfa, Kapadokya, Konya, GAP., Safranbolu, Çanakkale, Eskişehir, Ege ve Akdeniz kıyılarına götüren Havataş Pocket Dergi Türkiye’nin cennet köşelerini siz okuyucularına gezdirmeye devam edecek.
HAVATAŞ POCKET SİZİ DÜNYANIN SAKLI KÖŞELERİNE GÖTÜRMEYE DEVAM EDİYOR
Havataş Pocket Dergi, okuyucularına sadece yurdumuzun cennet köşelerini gezdirmek ile kalmayıp, dünyanın saklı köşelerine de götürüyor. Şimdiye dek okuyucularını dünyanın pek keşfedilmemiş köşelerinden olan Patagonya, Kamboçya ve Bansko’ya, egzotik yerleri sevenleri Hindistan, Maldivler ve Balkanlar’a ve doğası ile olduğu kadar şehir hayatı ile de turistlerin uğrak noktaları olan İtalya, Paris, İspanya, Orta Avrupa ülkeleri ve Lizbon’a götüren Havataş Pocket Dergi birinci yılını doldurmanın verdiği güven ile sizlere dünyayı gezdirmeye devam edecek.
YAPTIĞI SÖYLEŞİLER VE ELE ALDIĞI KONULAR İLE İDDİALI BİR DERGİ
Havataş Pocket Dergi geçtiğimiz sene boyunca yayınladığı söyleşiler ile de iddialı çizgisinden ödün vermedi. Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, eski Ak Parti Milletvekili ve iletişim bilimci Edibe Sözen, iş adamı Ali Ekşi, iş kadını Suzan Toplusoy, modacı Dilek Hanif ve Elif Kavakçı, minyatür sanatçısı Günseli Kato, müzisyen Anthony Braxton, Mercan Dede, Ozan Çolakoğlu, Boğaziçi Caz Korosu, Baba Zula ve İngiliz müzik grubu Oi Va Voi ile gerçekleştirdiği keyifli söyleşiler ile dikkatleri üzerine topladı. Ayrıca her ay yer verdiği “El Sanatları” köşesi ile de sanata ve sanatçıya verdiği değeri gözler önüne serdi.
HAVATAŞ POCKET DERGİ SADECE GEZDİRMİYOR, HABER DE VERİYOR
Havataş Pocket Dergi her ayın 1’inde Havataş servislerinin koltuk ceplerinde yerini alan ve yolcuların ücretsiz sahip olabilecekleri, dopdolu içeriği ile kimi zaman bir şehir rehberi kimi zaman da konser, sergi ve tiyatro haberleri; söyleşiler, sağlık, spor, lezzet gibi disiplin başlıkları ile haber vermeyi de amaçlayan, okurlarına keyifli bir yolculuk sağlamayı hedefleyen bir dergidir. Yolcuları yerli ve yabancı turistler olan Havataş Pocket Dergi, Fikr-i Şahane Reklam ve Organizasyon Şirketi’nin profesyonel ekibi tarafından hazırlanan, Havataş servislerinin 37 otobüsünde 250 Bin ila 300 Bin kişiye ulaşan, hem Türkçe hem de aynı sayfa içerisinde İngilizce yayınlanan aynı zamanda aylık Kültür&sanat haberlerine ulaşabileceğiniz bir yolculuk dergisidir. Birinci yılını dolduran ve yoluna aynı hızla devam eden Havataş Pocket Dergi okuyucularına Türkiye’yi ve dünyayı gezdiren, aylık haber ve enformasyon sağlayan, keyifli söyleşiler ve sohbetler gerçekleştiren bir yolculuk dergisi olarak, benzerleri arasında fark yaratmaya devam edecek...
İletişim: Mimar Sinan Mahallesi / Çavuşbaşı Cad.
Ethem Sk.No:7 D:11 Çekmeköy / İstanbul
Tel: 0216 642 53 93
Fax: 0216 642 53 96
info@fikrisahane.com.tr
http://www.fikrisahane.com.tr
Kurumsal İletişim Ve Marka Direktörü:
Dilek Tarakçıoğlu
dilek@fikrisahane.com.tr

0 yorum:

Yorum Gönder

Reklam

Arama Kutusu

Turk Medya Haberleri

Popüler Yayınlar

Blogger tarafından desteklenmektedir.
Tüm Hakları Saklıdır - Turk Medya , Turk Media ,Turk Haberleri: HAVATAŞ POCKET DERGİ ON İKİNCİ SAYISI İLE TÜM HAVATAŞ YOLCU SERVİSLERİNDE
Blogger Tasarım Blogger Bilgi